Sănătate

Sindicatul Ambulanța Cluj, protest în plină pandemie: „Am primit spor de 7 lei”

Sindicatul Ambulanța Cluj protestează, în plină pandemie, pentru a atrage atenția asupra unor probleme întâmpinate de personal în contextul epidemiei cu noul coronavirus.

Sindicatul Ambulanța Cluj, protest în plină pandemie: „Am primit spor de 7 lei” Sindicatul Ambulanța Cluj, protest în plină pandemie: „Am primit spor de 7 lei”

 

 


Membrii Sindicatului Ambulanța Cluj au organizat un „Protest de Atenționare” pentru a-și exprima nemulțumirile cu privire la mai multe probleme de care s-au lovit încă de la începutul pandemiei de coronavirus.

 


Spor de recunoștință în valoare de 7 lei

Astfel, ei protestează din cauza creșterii timpilor de așteptare la solicitările pe 112, „mult trâmbițatul spor de recunoștință acordat de Statul Român angajaților din S.A.J. Cluj care a fost în valoare de 7 lei, 23 lei, 53 lei, deci sume astronomice impozitate cu 43%, care a dus la o stare de nemulțumire în rândul angajaților”, scrie Radio Cluj pe Facebook.

De asemenea, un alt motiv al protestului este faptul că personalul operativ, care a fost angajat pe starea de urgență, a fost reangajat după o lună, până în 13 decembrie, cu drept de prelungire. Asistenții medicali au lucrat ca și voluntari ajutând la recoltări.


CITEȘTE ȘI:

10 linii telefonice vor fi suplimentate la DSP Cluj pentru apelurile legate de COVID19. Prefect: „Avem peste 1200 de apeluri zilnic”

 


 

Spitalele din Cluj nu mai țin pasul cu numărul infectărilor! Încă 116 paturi COVID și 11 locuri la ATI

 


 

 

 

abonare newsletter