Sănătate

Vlăduța Lupău a fost infectată cu COVID19. Ce le-a transmis fanilor săi?

Vlăduța Lupău a mărturisit pe contul personal de socializare că a contractat virusul SARS-CoV-2. Cântăreața a povestit care este starea ei de sănătate.

Vlăduța Lupău a fost depistată cu COVID19. Ce le-a transmis fanilor săi? Vlăduța Lupău a fost depistată cu COVID19. Ce le-a transmis fanilor săi?

 

 


Vlăduța Lupău a povestit că din pricina unor simptome de răceală a luat decizia să își facă testul pentru COVID-19.

 


„Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa. Timp de 14 zile, așa cum este protocolul voi sta în izolare”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram, în dreptul unei imagini cu ea.

De unde a luat coronavirus?

Tânăra artistă arată că nu știe de unde s-a infectat cu coronavirus, întrucât nu a participat la evenimente de când acestea au fost interzise de autorități.


„Cu siguranță întrebarea voastră la fel ca și a mea este „De unde am contractat virusul?” … nu știu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezentă la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național.

Vă îndemn pe toți cei care credeți că aveți simptome de răceală, să vă faceți testul cât mai rapid pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc sănătate multă tuturor și să ne vedem cu bine!”, a adăugat Vlăduța Lupău.


CITEȘTE ȘI

Primarul din Jucu și soția lui, infectați cu COVID19! „Vă îndemn să tratați cu maximă seriozitate acest fenomen”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter