Actualitate

Primarul din Jucu și soția lui, infectați cu COVID19! „Vă îndemn să tratați cu maximă seriozitate acest fenomen”

Primarul comunei Jucu, Valentin Dorel Pojar și soția sa, fostul consilier județean Adina Gabriela Pojar, au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

Primarul din Jucu și soția lui, infectați cu COVID19! „Vă îndemn să tratați cu maximă seriozitate acest fenomen” Primarul din Jucu și soția lui, infectați cu COVID19! „Vă îndemn să tratați cu maximă seriozitate acest fenomen”

 

Primarul a făcut anunțul printr-o posatre pe pagina sa de Facebook, arătând că atât dânsul, cât și soția sa au forme ușoare și sunt în izolare la domiciliu. El a făcut totoadtă un apel la responsabilitate.


 

 


„În cursul zilei de ieri am primit confirmarea în urma testului covid, atât eu cât și soția mea suntem pozitivi. Astfel, împreună cu familia, suntem nevoiți ca în următoarele 14 zile să ne autoizolăm. Am luat și vom lua toate măsurile pentru a ne proteja pe noi și pe cei apropiați. Am manifestat forme ușoare ale virusului până în acest moment, iar în urma tratamentului sperăm ca evoluția să fie una bună.

Vă îndemn să tratați cu maximă seriozitate tot acest fenomen și să respectați cu strictețe măsurile de igienă. Din punct de vedere administrativ, împreună cu colegii de la primărie, am întreprins toate măsurile necesare pentru a preveni răspândirea virusului. Sănătate la toată lumea”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.


CITEȘTE ȘI

18 persoane din cadrul ISU Cluj au fost depistate pozitiv la COVID-19

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter