Sănătate

Purtarea măștii trebuie să devină ceva firesc și normal pentru oameni

Orban a declarat că oamenii trebuie să se obișnuiască cu purtarea măștii pentru a se apăra de virus, chiar dacă mulți se plâng că e greu.

Purtarea măștii trebuie să devină ceva firesc și normal pentru oameni Purtarea măștii trebuie să devină ceva firesc și normal pentru oameni


 

Premierul, Ludovic Orban a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că ar fi bine să se descopere cât mai curând vaccinul anti-Covid-19, însă până atunci oamenii trebuie să se protejeze în fața virusului prin purtarea măștii, dezinfecția mâinilor și prin renunțarea la gesturile de afecțiune față de cei dragi.


 

Purtarea măștii trebuie să devină ceva firesc

Acesta a comparat purtarea măștii cu purtarea cravatei, susținând că nici cu aceasta nu suntem obișnuiți, însă tot este purtată atunci când e nevoie:


„Și cu masca...Cred că omul nu s-a născut cu cravata la gât, de exemplu. Cu toate acestea, ne-am obișnuit cu cravata la gât. Omul nu s-a născut încălțat, cu toate acestea mă uit și acum pe gazon la pantoful cu toc cui. Omul s-a obișnuit cu astfel de lucruri și cred că adaptabilitatea noastră e cea care trebuie să genereze resortul de evoluție și de mișcare într-o direcție care mi se pare firească și normală”, a declarat premierul.

CITEȘTE ȘI:


Se renunță la regula măștii în sala de clasă, la fel ca în alte țări?

 

Masca de protecție ne poate face imuni în fața COVID-19!

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter