Sănătate

Focar de COVID19 la Aghireșu. Localitatea ar putea intra în CARANTINĂ!

24 de persoane au fost depistate pozitiv cu Covid-19 la o fabrică din Aghireșu, iar localitatea ar putea fi carantinată.

24 de cazuri de coronavirus la o fabrică din județul Cluj! Alți 51 de angajați, izolați la domiciliu 24 de cazuri de coronavirus la o fabrică din județul Cluj! Alți 51 de angajați, izolați la domiciliu

 

 


Prefectul Clujului a anunțat un focar de coronavirus la o fabrică din Aghireșu, fiind depistate pozitiv 24 de persoane din 75 de angajați testați. Localitatea ar putea fi carantinată în următoarea periodă din cauza numărului mare de persoane infectate.

 


„Avem un focar activ în acest moment în comuna Aghireșu, cu 21 cazuri pozitive provenind de la o fabrică de pe raza comunei. Din totalul de 75 angajați testați, 24 sunt pozitivi, din care 21 au domiciliul pe raza localității Aghiresu. S-a luat măsura suspendării activității unitatii pentru o perioadă de 14 zile și a dezinfectării corespunzătoare a spatiilor de lucru. Cei 24 pozitivi vor fi transportați la spitalele Covid din Cluj-Napoca pentru evaluarea medicala, aceștia fiind în prezent asimptomatici. Contactii direcți identificați din ancheta epidemiologica au fost carantinați la domiciliu pentru 14 zile (inclusiv ceilalți 51 de angajați negativi și aparținătorii acestora). Măsurile vor fi monitorizate prin intermediul instituțiilor abilitate, urmând ca, in situația în care numărul cazurilor pozitive va creste, să fie luată în calcul măsura carantinarii localității.”, a transmis Mircea Abrudean.

CITEȘTE ȘI:


 

 


Medicii clujeni folosesc „terapia salvatoare” cu oxid nitric pentru prima dată în cazul unui pacient cu COVID-19

 

 


Numărul deceselor provocate de Covid-19 a ajuns la 60 în Cluj! Peste 260 de persoane internate

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter