Sănătate

Investiții de 2,4 milioane de lei, bani din fonduri europene, la Pediatrie II

A fost semnat contractul pentru lucrări de creștere a eficienței energetice, la două clădiri din cadrul secției Pediatrie II a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj.

Investiții de 2,4 milioane de lei, bani din fonduri europene, la Pediatrie II Investiții de 2,4 milioane de lei, bani din fonduri europene, la Pediatrie II

 

 


Consiliul Județean Cluj a încheiat contractul în valoare de 2.470.000 de lei având ca obiect serviciile de proiectare, asistență tehnică și execuția lucrărilor pentru proiectul „Creșterea eficienței energetice la clădirile secției Pediatrie II, corpurile C1 și C2 din cadrul Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

 


„Această nouă investiție din fonduri europene va contribui atât la reducerea costurilor cât și la oferirea unor condiții de cazare cât mai bune pentru micuții pacienți și pentru părinții acestora”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Conform contractului, societatea va elabora documentația tehnică de autorizare a executării lucrărilor (D.T.A.C.), proiectul tehnic de execuție și va asigura asistența tehnică până la recepția finală a lucrărilor. De asemenea, aceasta va executa lucrările de construcții și instalații pentru creșterea eficienței energetice a corpurilor C1 și C2 ale secției Pediatrie II din cadrul unității sanitare aflate în subordinea Consiliului Județean Cluj.


 

CITEȘTE ȘI


Finanțare europeană de peste 35 mil. lei, pentru lupta cu COVID-19 în două spitale clujene

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter