Sănătate

Medic rezident de la Chirurgie 1, infectat cu coronavirus!

Un medic rezident din cadrul secției de Anestezie și Terapie Intensivă a Institutului Regional de Gastroenterologie si Hepatologie a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Medic rezident de la Chirurgie 1, infectat cu coronavirus! Medic rezident de la Chirurgie 1, infectat cu coronavirus!

Medicul a fost testat, fiind contact direct al unei persoane pozitive din afara spitalului. A fost confirmat pozitiv duminică, însă este asimptomatic. În momentul de față, o anchetă epidemiologică este în desfășurare, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, Flavia Topan.

„Este vorba despre un medic rezident, angajat al Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie „Prof.Dr. Octavian Fodor” Cluj-Napoca și care face stagiul de pregătire în Secția Clinică Anestezie și Terapie Intensivă I. Doamna doctor este asimptomatică, fiind testată deoarece este contact direct al unei persoane pozitive din afara spitalului”, a declarat Flavia Topan, pentru Monitorul de Cluj.


Măsurile necesare vor fi stabilite în urma anchetei epidemiologice, a mai spus Topan.

„În acest moment, ancheta epidemiologică este în desfășurare. Se așteaptă rezultatele anchetei epidemiologice. apoi se decid măsurile”, a completat purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.


CITEȘTE ȘI 

11 noi paturi ATI vor fi astăzi deschise pentru bolnavii de COVID-19 la Cluj-Napoca

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter