Sănătate

Cozmin Gușă, acuze grave în cazul infectărilor cu noul COVID-19 la CFR Cluj: „Manipulare și minciună dovedite”

Analistul politic Cozmin Gușă, clujean la origine, a lansat acuzații grave către o clinică privată care i-a diagnosticat pe jucătorii de la CFR Cluj.

Situația de la CFR Cluj a stârnit revoltă în rândul celor care nu cred în Covid-19 Situația de la CFR Cluj a stârnit revoltă în rândul celor care nu cred în Covid-19

 

 


Gușă, fan al celor de la CFR Cluj, a anunțat că totul a fost o conspirație, deoarece cei peste 20 de infectați diagnosticați la București, la o clinică privată, nu au fost confirmați și la unitățile spitalicești de stat, acolo unde rezultatele au fost negative.

„În calitate de fan al clujenilor și de om care sunt la curent cu desfășurarea campionatului de fotbal intern, am urmărit cu atenție și preocupare evoluția cazului de “coronavirus în masă”, cu care a fost diagnosticat CFR Cluj.


Cozmin Gușă dă vina pe o clinică privată pentru infecția de la CFR Cluj

„Știam că cei din administrația clubului au fost precauți, jucătorii clujeni mai serioși ca alții, și-n plus Dan Petrescu, un om care “suflă și/n iaurt”. Și-atunci, de unde avalanșa de peste 20 de cazuri cu care-au fost diagnosticați la București clujenii, de către privații de la “REGINA MARIA”??
Mai mult, vorbind cu cei de la club zilele trecute, aflasem CĂ NICIUNUL DINTRE CEI DEPISTAȚI POZITIV N-AU NICIUN FEL DE SIMPTOME ȘI SE SIMT BINE!! Azi a venit explicația public, după ce clujenii au efectuat 2 teste consecutive, la unități spitalicești PRESTIGIOASE , DE STAT: testele au ieșit negative ,TOȚI “BOLNAVII” ERAU DE FAPT SĂNĂTOȘI , AȘA CUM SE ȘI SIMȚEAU DEALTFEL!!!
Întrebarea principală este prin ce mecanisme s-a decis și implementat “PUNEREA LA PĂMÂNT” A CLUJENILOR, deveniți astfel BAU-BAUL CORONAVIRUSULUI??! Cât despre dezavantajarea sportivă și umilirea publică a clujenilor , ce să mai vorbim …”, se arată în postarea de pe Facebook a analistului politic Cozmin Gușă.

 


CITEȘTE ȘI:

Lotul lui CFR Cluj s-a vindecat de COVID-19! Toți jucătorii și staff-ul, testați NEGATIV la Cluj

 


DSP Cluj a reacționat după vindecarea miraculoasă a celor de la CFR Cluj:„Nu mă interesează meciurile lor”

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter