Sănătate

IMAGINI ȘOCANTE! Coadă de ambulanțe la un spital COVID din țară

Imaginile sfâșietoare au fost surprinse, sâmbătă după-amiază, în curtea unui spital din prima linie COVID-19. Fotografia a fost încărcată de o asistentă a spitalului pe rețelele de socializare.

Imaginile au fost surprinse la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală. În imaginile publicate de Gabriela Ciobanu se văd cel puțin șapte ambulanțe, cu personal medical echipat pentru coronavirus, cu care au fost aduși pacienți la spital.

„Mai aveti îndoieli referitor la existența problemelor de sănătate determinate de SARS-Cov 2? Aceasta este o imagine din curtea Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, spital COVID de faza 1”, a explicat Maria Nițescu, medic la Institutul „Matei Balș” la Digi24.


Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București a fost primul spital din România care a tratat pacienți infectați cu coronavirus și este spitalul care a îngrijit, până acum, cei mai mulți bolnavi de COVID-19.

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat vineri seară că la „Matei Balș” nu mai sunt locuri la terapie intensivă. Potrivit bilanțului de sâmbătă, la ATI sunt în acest moment internați 280 de pacienți, în spitalele din toată țara.


CITEȘTE ȘI

Prezentare grafică a numărului de teste și cazuri pozitive de coronavirus în ultimele zile

 

abonare newsletter