Sănătate

1 caz nou de coronavirus la Cluj. Bilanțul total se apropie de 19.000

Grupul de Comunicare Strategică a raportat singur nou caz de coronavirus în județul Cluj în ultimele 24 de ore.

Situație cazuri coronavirus Situație cazuri coronavirus

Până astăzi, 29 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.982 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 12.829 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 1240 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov și Harghita, au decedat.


De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 191 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 182 de pacienți.

Numărul cazurilor la nivelul județului Cluj a ajuns la 549.


Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.371 de  persoane. Alte 95.176 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 421.451 de teste.   

Citește și:

ROMÂNIA va produce un VACCIN împotriva CORONAVIRUSULUI! Când vor începe primele teste

 


ANUNŢ DE ULTIMĂ ORĂ. Ce se întâmplă cu românii care se întorc din STRĂINĂTATE

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter