Sănătate

9 pacienți infectați cu CORONAVIRUS în România

Alte două cazuri de coronavirus confirmate vineri, în România. Noul bilanț: 9 pacienți infectați cu COVID-19.

9 pacienți infectați cu coronavirus 9 pacienți infectați cu coronavirus

Autoritățile au confirmat vineri alte două cazuri de coronavirus în România.

Primul - un bărbat de 51 de ani, din județul Olt, care a intrat în contact cu bărbatul de 71 de ani, din Suceava, diagnosticat cu COVID -19 după ce s-a întors din Italia. Al doilea - un bărbat de 40 de ani din Hunedoara.


„A fost confirmat un nou caz pozitiv în urma testului pentru Coronavirus (COVID-19), respectiv un bărbat de 40 de ani din Hunedoara. Persoana se afla în izolare la domiciliu din 26 februarie, întrucât a revenit în țară din Italia (Bergamo). În cursul zilei de ieri i-au fost recoltate probe, după ce bărbatul a manifestat febră. Bărbatul va fi internat la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara și a fost declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor persoanelor cu care s-a aflat în contact”, potrivit unei informări a Grupului de Comunicare Strategică.

Până pe data 7 martie, la nivel național au fost confirmate 9 cazuri de cetățeni infectați cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cei 9 cetățeni care au contactat virusul, 3 sunt declarați vindecați. Unul a fost externat, iar ceilalți doi rămân, momentan, sub observație medicală, în spital, conform deciziei medicilor din Timișoara.

Ultimele Stiri
abonare newsletter