Sănătate

Pacientă de 100 de ani, „complet vindecată” de medicii de la Spitalul Județean Cluj! „Sănătatea, importantă la orice vârstă”

O pacientă în vârstă de 100 de ani a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Cluj, în urma unui accident casnic. După 10 zile de internare, medicii anunță că Elisabeta părăsește spitalul complet vindecată.

Pacienta Elisabeta și medicii care au tratat-o / Foto: SCJU Cluj - Facebook Pacienta Elisabeta și medicii care au tratat-o / Foto: SCJU Cluj - Facebook

 

 


Elisabeta a ajuns la spital cu o fractură de picior, care, la vârsta de 100 de ani, nu este de neglijat. După 10 zile petrecute în spital, medicii au reușit s-o pună înapoi pe picioare.

 


Momentan, pacienta se folosește de cadru pentru a se deplasa, însă va reuși să se miște fără acesta în curând:

„Sănătatea este importantă la orice vârstă! O zi cu motive de satisfacție pentru personalul Compartimentului Ortopedie din Clinica Chirurgie I. Doamna Elisabeta, o pacientă în vârstă de 100 de ani și o lună, părăsește spitalul complet vindecată, după ce a petrecut 10 zile aici. A ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe cu o fractură de picior, urmare a unui accident casnic. De acolo, echipa medicului primar ortoped Cosmin Dicu, împreună cu medicii anesteziști au preluat-o și au evaluat-o în vederea intervenției chirurgicale. Pacientei i s-a implantat o tijă pentru fixarea membrului fracturat. Evoluția postoperatorie a pacientei a fost foarte bună, răsplătind astfel efortul echipelor medicale. Doamna Elisabeta este o persoană energică, deocamdată se folosește de cadru pentru deplasare, însă este sigură că foarte curând se va putea deplasa din nou fără ajutor”, a transmis Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Jos pălăria! Medicii clujeni l-au vindecat complet pe Tudor, un pacient care a suferit 22 de operații și a stat 8 săptămâni la ATI din cauza unei complicații grave

Scrisoarea emoționantă a unui copil de 7 ani pentru medicii clujeni: „Am venit la spital cu o frică foarte mare, dar sunteți minunați”

abonare newsletter