Politică

Boc îl compară pe Ludovic Orban cu Liviu Dragnea:„O strategie de victimizare tip Liviu Dragnea”

Emil Boc îl consideră favorit pe Florin Cîțu la alegerile interne din PNL în dauna lui Ludovic Orban și consideră că actualul președinte al PNL se victimizează precum Liviu Dragnea.

Edilul Clujului a vorbit într-o intervenție la Digi 24 despre bătălia pe care o duc Florin Cîțu și Ludovic Orban în acest moment.

„Cred că premierul Cîțu va câștiga și președinția PNL. Este părerea mea, a unuia care îl susține. Este o competiție internă a PNL care n-are legătură nici cu punerea în pericol a guvernării țării, pentru că țara merge mai departe”, a declarat Boc.

Primarul municipiului Cluj-Napoca l-a comparat, în mod indirect, pe Ludovic Orban cu Liviu Dragnea.

„Probabil că domnul președinte Orban încearcă să dea o doză de victimizare ca strategie de campanie bănuiesc, pentru că alt argument nu există, însă această competiție se va încheia în 25 septembrie.Când am menționat idea de victimizare acolo m-am dus în esență, gândind că fostul premier Ludovic Orban, actual președinte al PNL, în cadrul competiției interne încearcă strategia de victimizare tip fost președinte PSD, care s-a demonstrat și atunci și acum că nu are succes. Românii vor să vadă proiecte. Realitatea crudă este aceea. Ludovic Orban a pierdut în calitate de președinte ultimele alegeri”, a mai adăugat Emil Boc

Ultimele Stiri
abonare newsletter