Politică

„Miss” numită politic de PNL în Consiliul Administrației unui spital din Cluj a demisionat

Claudia Ardelean, fostă Miss, a fost numită politic de PNL Cluj în Consiliul de Administrație al unui spital. Și-a dat demisia după ce s-a făcut de râs pe internet.

 

 


Claudia Ardelean, fostă „miss”, a fost numită reprezentant al Consiliului Județean Cluj la începutul săptămânii, în Consiliul de Administrație al unui spital public din municipiul Cluj-Napoca.

 


După ce a postat pe Instagram că a început un mandat în CA și informația a fost publicată pe clujust.ro, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean din Cluj i-a cerut Caludiei Ardelean demisia din post:

„Am solicitat în cursul zilei de ieri, 9 februarie, demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat. Din punct de vedere profesional doamna Claudia Ardelean a absolvit două facultăți (din care una de Drept) și are o pregătire foarte bună.


Celelalte aspecte care au fost prezentate în presă țin de viața privată a persoanei respective. În acest sens, pentru a nu exista nicio îndoială, suspiciune sau semne de întrebare cu privire la această numire, am solicitat demisia acestei persoane, fapt care s-a realizat ieri”.

Fostă „Miss” și administrator la o firmă de evenimente

Claudia Ardelean, o tânără din PNL Cluj, a postat pe pagina de Instagram cu peste 30.000 de urmăritori că a fost numită în CA al unui spital public din Cluj-Napoca, potrivit clujust.ro.


Tânăra de 27 de ani este o fostă Miss și membră a PNL din 2014. Claudia Ardelean are trecut în declarația de interese, potrivit sursei citate, că este administrator al unei firme de evenimente. Totodată, ea conduce un Mercedes și a obținut 4.515 lei ca angajată la o firmă de cosmetice și parfumuri.

Foto: Instagram

abonare newsletter