Politică

Boc, despre conflictul cu Vlad Voiculescu: „Nu am fost certați, doar discutăm chestiuni de interes public”

Primarul Emil Boc a declarat că „nu a fost certat” cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, în ceea ce privește finanțarea pentru organizarea centrelor de vaccinare, ci au fost doar „discuții”.

 

 


Edilul Clujului spune că nu a fost certat cu ministrul USR-Plus Vlad Voiculescu e tema centrelor de vaccinare, ci a inițiat o discuție de interes public, în numele tuturor primarilor de municipii din România. 

 


„Am spus, primarii de municipii din România, că sunt cheltuieli foarte consistente. Nu am fost certat niciodată (cu ministrul Vlad Voiculescu - n.red.), doar discutăm chestiuni de interes public, care să vizeze întreaga populație. Nu suntem certați dacă discutăm o problemă care vizează toți primarii din România, nu am vorbit acolo în calitatea primarului de la Cluj, ci în numele tuturor primarilor din România, care au spus clar că nu există resursele în buget anul acesta, pentru acest demers”, a declarat Emil Boc, la un post local de radio.

Cheltuielile cu centrele de vaccinare vor fi suportate de Guvern

Emil Boc „a câștigat” disputa cu Ministerul Sănătății, iar cheltuielile legate de centrele de vaccinare vor fi suportate din bugetul de stat, Guvernul urmând să emită o ordonanță de urgență în acest scop în această săptămână.


„Plata personalului o va face Ministerul Sănătății, se vor ocupa de aceste lucruri de decontare a salariilor, iar la partea de dotări, vor fi rambursați banii, urmând ca mecanismul să fie stabilit cu guvernul în perioada următoare”, a arătat Emil Boc.

CITEȘTE ȘI


Liberalii „îi declară război” ministrului Voiculescu. Mize uriașe în Ministerul Sănătății, dat de Orban USR-ului. Iohannis încearcă să aplaneze conflictul

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter