Politică

Emil Boc, despre negocierile pentru Guvern: „Ne place sau nu, Stăpânul inelelor e la Cotroceni”

Emil Boc a discutat despre negocierile pentru Guvern, spunând că trebuie să se încheie curând deoarece coaliția își pierde „perioada de grație”.

 

 


Primarul municipiului Cluj-Napoca, fost premier al României (în anii 2008-2012), a vorbit la Digi24 despre negocierile pentru Guvern. Edilul a spus că deja „coaliția își cam pierde perioada de grație”.

 


Oamenii sunt răbdători, dar decizia trebuie luată într-un final. Boc a mai spus că „Stăpânul inelelor” este la Cotroceni, fiindcă nu există un partid cu 50% voturi, iar decizia finală va fi luată acolo:

„Coaliția, ca să fiu sincer, își cam pierde perioada de grație. Oamenii înțeleg că e nevoie de negocieri, dar trebuie să se încheie cu o soluție pentru România, nu doar pentru anumiți lideri. Ne place, nu ne place, stăpânul inelelor e la Cotroceni, mai ales în această perioadă, în condițiile în care nu e un partid cu 50%, decizia finală e la Cotroceni. Așa a fost mereu. Rămâne la latitudinea președintelui gradul de implicare, din punct de vedere constituțional toate deciziile fundamentale se iau la Cotroceni.”


CITEȘTE ȘI:

Amendă usturătoare pentru un simpatizant AUR care nu purta mască

 


Reguli STRICTE de Crăciun și Revelion la Cluj. Prefect: „Dacă se organizează petreceri, vom intra peste ei”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter