Politică

SURPRIZĂ de proporții la PMP Cluj! Un fost FOTBALIST deschide lista pentru SENAT

După ce a pierdut la alegerile locale în Galați, fostul fotbalist Dorinel Munteanu candidează acum pentru un loc în Senat, pe lista PMP Cluj.

SURPRIZĂ de proporții la PMP Cluj! Un fost FOTBALIST deschide lista pentru SENAT SURPRIZĂ de proporții la PMP Cluj! Un fost FOTBALIST deschide lista pentru SENAT

 

 


Fostul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista PMP în județul Cluj pentru Senat, fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu pe cea pentru Senat în București, iar liderul formațiunii, Eugen Tomac, va candida pentru un mandat de deputat în Capitală.

 


„Există o premieră importantă - PMP intră în această competiție fără importuri. Suntem partidul care nu a importat niciun parlamentar de la alte partide, oameni care pe ultima sută de metri au venit aici, în curtea PMP, și ne-au implorat să-i luăm pe listele noastre pentru a aduce plus-valoare”, spune Eugen Tomac.

Cunoscutul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista senatorilor PMP în județul Cluj”, a precizat Eugen Tomac.


Candidații la Camera Deputaților au de ales între Cluj și Sălaj

Senatorul Vasile Cristian Lungu, președitele filiale PMP Cluj a declarat că situația listei pentru Camera Deputaților nu este încă decisă, întrucât i s-a cerut atât de către organizația din Cluj, cât și de către cea din Sălaj să deschidă lista de deputați. În aceeași situație se află și profesorul Avram Fițiu, care a candidat din partea partidului pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, la alegerile din 27 spetembrie.

„Dorinel Munteanu va deschide lista de la Senat la PMP Cluj pentru alegerile parlamentare. La Camera Deputaților avem o situație mai aparte, pentru că eu sunt președinte și la Sălaj, și la Cluj, iar ambele organizații m-au rugat să le deschid lista la Camera Deputaților sau la Senat la Sălaj, unde mai este liber. Îmi este greu să aleg, eu sunt născut în Zalău, dar activitatea mea în ultimii trei ani și jumătate a fost la Cluj, unde am construit această organizație. Este o decizie foarte grea. Marți vom depune listele


Îl avem și pe domnul doctor Ioan Vereșiu, un doctor destul de cunoscut în mediul medical din Cluj-Napoca și nu numai. Dânsul va fi locul doi la Senat. În acest proces mai este implicat și domnul profesor Avram Fițiu, care, la fel ca mine, este sălăjan și ne gândim cum e mai bine pentru organizații să facem, cert este că și el va fi pe locul unu, fie la Cluj, fie la Sălaj. Avem un loc eligibil, credem, pe Cluj, dar e foarte relativ, când ai patru etape de redistribuire”, a declarat liderul PMP Cluj, Vasile Cristian Lungu, pentru Monitorul de Cluj.

Dorinel Munteanu a candidat și la alegerile locale 2020

Dorinel Munteanu a candidat pentru Consiliul Local al municipiului Galați din partea PMP, el fiind primul nume pe lista formațiunii politice. Dorinel Munteanu nu a intrat în Consiliul Local Galați, pentru că PMP nu a obținut numărul de voturi necesar.


Partidul Mișcarea Populară, din partea căruia a candidat Dorinel Munteanu, a obținut 4,9% din totalul voturilor și nu a intrat în Consiliul Local.

CITEȘTE ȘI

Dinu Criste (PMP), scos de pe lista consilierilor județeni. Lungu: „Nu a obținut scorul necesar pentru această funcție”

 

abonare newsletter