Politică

Ungureanu: „Îl felicit pe Emil Boc. I-am scris de dimineață un mesaj, așa cum se face în fairplay-ul politic”

Candidatul USR-PLUS la Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Emanuel Ungureanu, a mărturisit că l-a felicitat pe Emil Boc pentru câștigarea unui nou mandat.

Ungureanu: „Îl felicit pe Emil Boc. I-am scris de dimineață un mesaj, așa cum se face în fairplay-ul politic” Ungureanu: „Îl felicit pe Emil Boc. I-am scris de dimineață un mesaj, așa cum se face în fairplay-ul politic”

 

 


Emanuel Ungureanu l-a felicitat pe Emil Boc în dimineața zilei de luni pentru obținerea celui de-al patrulea mandat. Ungureanu s-a situat pe locul al doilea în cursa electorală pentru fotoliul de primar al Clujului, cu 8,25% din voturi, la mare diferență de Emil Boc, care a obținut 74,76% din voturile clujenilor.

 


„Aș vrea în primul rând să le mulțumesc clujenilor pentru că au venit la vot. În al doilea rând – să-l felicit pe domnul Emil Boc pentru cel de-al patrulea mandat. Al cincilea, da, nu se mai știe câte sunt. I-am scris de dimineață, așa cum se face în fairplay-ul politic, i-am scris un mesaj și mi-a scris înapoi și el. Îi felicit pe colegii mei care sunt în consiliul local și în consiliul județean pentru efortul pe care îl vor face pentru comunitate, în așa fel încât zona de confort care există în centru să ajungă și în cartiere”, a declarat Ungureanu.

Deputatul Emanuel Ungureanu a declarat că le va cere colegilor săi desemnarea pentru un nou mandat de parlamentar. Ungureanu este deputatul USR din 2016 și vicepreședinte al Comisiei de Sănătate în Parlamentul României.


CITEȘTE ȘI

Emil Boc, mesaj după alegeri: „Clujenilor care m-au inventat și reinventat politic le datorez tot ceea ce sunt și tot ceea ce fac”

 

abonare newsletter