Politică

Emil Boc, mesaj după alegeri: „Clujenilor care m-au inventat și reinventat politic le datorez tot ceea ce sunt și tot ceea ce fac”

Primarul reales al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a transmis un mesaj de mulțumire clujenilor.

 

 


Primarul Emil Boc le-a transmis clujenilor un mesaj prin care le mulțumește pentru încrederea acordată și îi asigură că va face tot ce îi stă în putință să nu transforme „acest uriaș vot de încredere în dezamăgire”.

 


„Nu am cuvinte să le mulțumesc clujenilor pentru încrederea acordată. Cuvintele ar fi de prisos, ce să spun clujenilor care m-au inventat și reinventat politic de fiecare dată. Le datorez tot ceea ce sunt și tot ceea ce fac în viața publică. Simt o uriașă responsabilitate și sper să nu îi dezamăgesc. Pot să îi asigur doar că tot ceea ce știu și putem, eu și echipa din care fac parte, ne vom strădui să facem, astfel încât să nu transformăm acest uriaș vot de încredere în dezamăgire. Tot ce va ține de știința, priceperea și colaborarea noastră vom face”, a transmis Emil Boc, într-o conferință de presă. 


Primarul Clujului a fost reales la alegerile locale de duminică cu un scor covârșitor de peste 74%, la mare diferență de principalul său contracandidat, deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Rezultatele pentru Primăria Cluj-Napoca, după numărătoarea oficială a voturilor, la 182 din 183 de secții de vot, rezultatele sunt următoarele :


- Emil Boc (PNL) - 74,76%

- Emanuel Dumitru Ungureanu (Alianța USR-PLUS) - 8,25%


- Botond Csoma (UDMR) - 7,12%

- Valentin Claudiu Cuibus (PSD) - 4,58%

- Avram Fițiu (PMP) - 1,47%

- Dan Cristian Codrean (Pro Romania) - 0,78%

- Paul Eugen Siserman (ALDE) - 0,35%

 

CITEȘTE ȘI

REZULTATE PARȚIALE pentru Consiliul Local Cluj-Napoca: PNL - 54.50%, USR - PLUS - 17.08%, UDMR - 11.23%

 

abonare newsletter