Politică

PNL a câștigat 52 de primării din județul Cluj, din totalul de 81. Daniel Buda: „Este un vot care ne onorează, dar ne și responsabilizează”

PNL a câștigat primăriile din 52 de comune și orașe din Cluj, dintr-un total de 81. Daniel Buda este recunoscător clujenilor pentru susținere.

Alegeri locale 2020. PNL a câștigat 59 de primării din județul Cluj, din totalul de 81 Alegeri locale 2020. PNL a câștigat 59 de primării din județul Cluj, din totalul de 81

 

 


Preşedintele PNL Cluj, Daniel Buda, a declarat luni, într-o conferinţă de presă alături de primarul Emil Boc și președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, că partidul său a câştigat primăriile din 52 de comune şi oraşe din județul Cluj. În total, în județ sunt 81 de primării.

 


Europarlamentarul Daniel Buda, le mulțumește tuturor cetățenilor clujeni că au ieșit la vot și se simte recunoscător.

„Am vrut să facem această conferință de presă, în primul rând pentru a le mulțumi tuturor locuitorilor județului Cluj pentru prezența la vot. În același timp, desigur, să le mulțumim tuturor românilor pentru că au înțeles că votul ține de esența democrației și au dat dovadă, în această perioadă dificilă, de un înalt spirit civic prezentându-se într-un număr foarte mare la vot și astfel, le mulțumim”, a declarat Daniel Buda.


Președintele PNL Cluj mai adaugă faptul că această victorie îl onorează pe el, dar și pe colegii săi de partid, iar în același timp îi face să fie și mai responsabili.

„Este un vot care ne onorează, dar în același timp este un vot care ne și responsabilizează foarte mult. Această încredere ne obligă să fim mai departe alături de ei și atenți la nevoile lor, iar în același timp, desigur, să venim cu soluții la aceste nevoi. Totodată, le garantez, cât eu, cât și colegii mei, că vom fi mai departe alături de cetățeni, ceea ce înseamnă nevoia de a crește nivelul de trai.”


CITEȘTE ȘI:

Daniel Buda, la Cluj: Am votat pentru acele echipe care reprezintă garanția unei vieți mai bune

 


Emil Boc, mesaj după alegeri: „Clujenilor care m-au inventat și reinventat politic le datorez tot ceea ce sunt și tot ceea ce fac”

 

abonare newsletter