Politică

Alin Tișe a votat cu „gândul la dezvoltarea Clujului pe mai departe” și echipa care „a adus Clujul pe numărul unu în țară”

Alin Tișe, candidatul PNL la încă un mandat pentru Președinția Consiliului Județean Cluj, a votat „cu gândul la dezvoltarea Clujului pe mai departe” la alegerile locale 2020.

Alin Tișe a votat cu „gândul la dezvoltarea Clujului pe mai departe” și cu echipa care „a adus Clujul pe numărul unu în țară” Alin Tișe a votat cu „gândul la dezvoltarea Clujului pe mai departe” și cu echipa care „a adus Clujul pe numărul unu în țară”

 

 


Alin Tișe a votat la ora 11:00 la secția cu numărul 97, la Grădinița „Poienița” din cartierul Gheorgheni. Președintele Consiliului Județean a oferit și câteva declarații după ce a votat.

 


„Astăzi am votat la aceste alegeri cu gândul la dezvoltarea Clujului pe mai departe. Am votat pentru o echipă care a demonstrat până acum că știe să facă performanță, că a adus Clujul pe numărul 1 în țară, în ceea ce înseamnă calitatea vieții și nivelul de trai. Am votat pentru ca proiectele de dezvoltare locale în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean se poate continua. Am votat și pentru echipele care pot susține aceste proiecte, echipele de consilieri care și până acum au susținut proiectele primarului, respectiv proiectele Consiliului Județean. Am votat pentru un parteneriat cu primarul Emil Boc și, de asemenea, am votat, în final, cu colegii noștri consilieri locali și județeni care vor susține și care cred în aceste proiecte”, a declarat Alin Tișe.

 


 

abonare newsletter