Politică

Vești bune pentru părinți. Când vin alocațiile mărite?

Ministrul Muncii a anunțat că alocațiile mărite vor fi plătite fără nicio zi de întârziere, cupoanele fiind gata și transferurile făcute.

 

 


„Alocațiile mărite (prima etapă) vor fi plătite fără nicio zi de întârziere. Cupoanele sunt gata, transferurile sunt făcute. La alocații, plățile se fac, mai întâi, pe carduri. Începând cu data de 8 pentru că în primele zile ale lunii autoritățile locale au de transmis o serie de informații”, a scris Ministerul Muncii, Violeta Alexandru, pe pagina de Facebook.

„Cei din PSD s-ar fi bucurat să nu reușim”

Ministrul Muncii a mai specificat și faptul că în ciuda speranțelor celor de la PSD, ea nu a întarziat nicio zi cu plățile, susținând ca după ultimele verificări, totul este în grafic.


„Las PSD fără un subiect (întârzieri la plata pensiilor și a alocațiilor mărite) din care spera să mai câștige niște puncte în alegeri. Așa gândesc ei, cei din PSD - s-ar fi bucurat să nu reușim să ne încadrăm în termen cu toate procedurile necesare, de la rectificare până la prima plată. Indiferent de impactul asupra oamenilor, ei s-ar fi bucurat dacă aș fi întârziat o zi. Cea mai bună armă împotriva PSDului căruia nu-i place munca: să ne vedem de treabă. Să avem încredere că se poate. Până la urmă, îi facem să nu mai conteze”, a afirmat Ministrul Municii.

 


CITEȘTE ȘI:

 


Europarlamentarul Corina Crețu a fost numit raportor al Comisiei pentru controlul bugetar

 

Promisiuni electorale marca PSD. Marcel Ciolacu propune un bonus consistent pentru profesori.

 


 

abonare newsletter