Politică

Viceprimarul Floreștiului, Bogdan Pivariu, și-a depus candidatura pentru funcția de primar

Viceprimarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, și-a depus astăzi candiatura pentru funcția de primar al localității.

Viceprimarul Floreștiului, Bogdan Pivariu, și-a depus candidatura pentru funcția de primar Viceprimarul Floreștiului, Bogdan Pivariu, și-a depus candidatura pentru funcția de primar

 

 


Pivariu și-a depus astăzi candidatura la Primăria Florești, dar și lista cu candidații PNL pentru consiliul local, alături de semnăturile de susținere, în prezența europarlamentarului Daniel Buda și a ministrului Agriculturii, Adrian Oros.

 


„Floreștiul a crescut demografic exploziv în ultimul timp, am ajuns să spunem că este „dormitorul” Clujului, lucru pe care eu și voi toți (candidații PNL la consiliul local Florești – n.red.) o să îl schimbăm. În ultimii ani am acumulat experiență administrativă suficientă încât am luat decizia că pot face un program politic care să fie orientat spre viitor. Sunt sigur că, cu echipa mea, o să ducem Floreștiul într-un alt orizont de timp”, a declarat Bogdan Pivariu, după depunerea candidaturii.

Transportul, infrastructura și debirocratizarea, printre prioritățile candidatului

Actualul viceprimar a afirmat că, prin programul său politic, urmărește îmbunătățirea capitolelor transport, infrastructură și spații de agrement din comună, urmărind totodată debirocratizarea în administrația locală.


„Sunt absolut convins că programul meu politic atinge toate aspectele, problemele și va veni cu rezolvarea și chiar proiecția viitorului în comuna Florești. (...) Transportul, infrastructura, spațiile de agrement și cultură pot fi atinse cu o viziune urbanistică de mare amploare, la care am lucrat mult timp împreuă cu echipa mea. Această viziune poate fi pusă în practică folosind tehnologiile moderne, tehnologiile actuale. Trebuie să fim întotdeauna orientați spre politicile Uniunii Europene și, sigur, să ne debarasăm de trecut,  mă refer la debirocratizare”, a adăugat Pivariu.

Amintim că vineri, primarul Horia Șulea și-a depus candidatura pentru un nou mandat, susținut de Partidul Republican și Partidul Ecologist Român.


 

CITEȘTE ȘI


Emil Boc și-a depus candidatura pentru Primăria Municipiului Cluj-Napoca!

 

abonare newsletter