Politică

Un deputat PSD cere Guvernului Orban aducerea în ţară a 300 de români infectaţi cu coronavirus

Alfred Simonis, deputat PSD, a făcut un apel către Guvernul Orban pentru aducerea acasă a 300 de români infectaţi cu coronavirus în Germania.

Un deputat PSD cere Guvernului Orban aducerea în ţară a 300 de români infectaţi cu coronavirus Un deputat PSD cere Guvernului Orban aducerea în ţară a 300 de români infectaţi cu coronavirus

Guvernul Orban trebuie să trimită urgent avioane militare pentru a-i aduce în ţară pe românii plecaţi în Germania la cules de sparanghel, 300 dintre ei fiind infectaţi cu noul coronavirus şi nu au parte de niciun ajutor, a declarat, marţi, liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis.

"Guvernul Orban trebuie să trimită urgent avioane militare pentru a aduce în ţară românii pe care i-a dus să se infecteze în Germania la cules de sparanghel! Au murit deja oameni acolo! Alţi 300 sunt infectaţi şi nu au parte de niciun ajutor! Cu riscul ca Merkel să se supere pe Iohannis, gândiţi-vă la acei oameni care zac abandonaţi fără niciun ajutor medical! Orban, Vela - voi trebuie să răspundeţi pentru sănătatea acestor oameni! Voi aţi girat, prin modificarea ordonanţelor militare, cel mai mare export de cetăţeni români pe vreme de pandemie! I-aţi trimis în zone roşii fără să vă pese dacă au contracte de muncă legale, dacă au protecţie sau dacă au condiţii de cazare. Doar să satisfaceţi clientela voastră lacomă după bani!", a scris Simonis pe Facebook.

abonare newsletter