Politică

Marcel Vela, mulțumiri pentru românii cuminți. Ministrul de Interne promite o „acțiune specială” pentru dialogul cu cetățenii

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a mulţumit românilor care au respectat deciziile autorităţilor în contextul restricţiilor legate de noul coronavirus.

Marcel Vela, mulțumiri pentru românii cuminți. Ministrul de Interne promite o „acțiune specială” pentru dialogul cu cetățenii, sursă foto: Facebook Marcel Vela Marcel Vela, mulțumiri pentru românii cuminți. Ministrul de Interne promite o „acțiune specială” pentru dialogul cu cetățenii, sursă foto: Facebook Marcel Vela

„Mesajele şi urările dumneavoastră au venit ca cel mai frumos moment al acestui Paşte atât de diferit. Am simţit că au fost urări menite să mă încurajeze, să ofere forţă şi energie pentru acţiunile viitoare. Vă mulţumesc pentru fiecare urare, pentru timpul dumneavoastră, pentru faptul că îmi semnalaţi anumite aspecte aici, dar mai ales pentru că rămâneţi mereu deschişi dialogului”, spune Marcel Vela, într-un mesaj postat pe Facebook.

„Nu pot rămâne indiferent în fața eforturilor dumneavoastră!”

Ministrul Afacerilor Interne adaugă că deciziile autorităţilor au fost aplicate „în mod exemplar”, cum nu s-au aşteptat cei care „doreau să speculeze negativ” acest moment.


„De asemenea, nu pot rămâne indiferent în faţa eforturilor dumneavoastră. Rugăminţile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar, cum poate nu s-au aşteptat cei care îşi doreau să speculeze negativ acest moment. Dovada dumneavoastră de respect şi patriotism pentru toată munca noastră din spatele acestor zile a fost cu adevărat impresionantă şi vă spun din suflet mulţumesc! Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost şi suntem o mare echipă care luptă pentru acelaşi scop, iar dumneavoastră aţi înţeles acest mesaj întru totul”, declară Vela.

„Acțiune specială” promisă de Vela

Ministrul de Interne a precizat că va anunţa, marţi, o acţiune specială pentru a rămâne în dialog cu cetăţenii.


„Aceste zile îmi oferă sentimentul de împlinire a misiunii faţă de cetăţeni şi faţă de România. Pentru că îmi doresc să fiu mai aproape de mesajele primite aici şi pentru că vreau ca multe întrebări să nu rămână fără răspuns, mâine voi anunţa o acţiune pe care o pregătesc special pentru a rămâne într-un dialog permanent”, afirmă Marcel Vela.

CITEȘTE ȘI:


Primarul din Florești, în vizorul apărătorilor drepturilor omului. ANCHETĂ cerută lui Vela! Polițiile Locale, definitiv în subordinea MAI?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter