Politică

Ungureanu, de la Cracovia: „Sunt candidat pentru orașul meu adoptiv, nu împotriva cuiva!”

Deputatul USR de Cluj Emanuel Ungureanu are un mesaj pentru clujeni din Cracovia, oraș reconstruit cu peste 1 miliard de euro din fonduri europene.

E. Ungureanu, de la Cracovia: „Sunt candidat PENTRU orașul meu adoptiv, nu ÎMPOTRIVA cuiva!”, sursă foto: Facebook Emanuel Ungureanu E. Ungureanu, de la Cracovia: „Sunt candidat PENTRU orașul meu adoptiv, nu ÎMPOTRIVA cuiva!”, sursă foto: Facebook Emanuel Ungureanu

În vizită în capitala istorică (atenție!, nu administrativă) a Poloniei, Cracovia, alături de 44 de liceeni, profesori, studenți și opt tineri cu insuficiență renală cronică din Asociația pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru”, parlamentarul clujean afirmă că „Oradea este un model de dezvoltare excelent”. „Învățăm de la cei mai buni decât noi, aceasta este cheia succesului!”, susține deputatul USR de Cluj,

„În 2006, am pornit un proiect educațional pentru liceenii, studenții și tinerii cu insuficiență renală cronică din România pentru a comemora victimele Holocaustului evreilor din Cluj-Napoca și din Europa. Mi-am luat un răgaz de câteva ore pentru a vedea cum au transformat polonezii un oraș vechi cu o istorie fabuloasă într-o bijuterie arhitectonică în care locuitorii acestui oraș sunt încurajați să folosească transportul nepoluant și să iubească educația și cultura de calitate”, a precizat Ungureanu, într-o postare pe Facebook.


Vă reamintim că, în data de 12 decembrie 2019, filiala USR Cluj-Napoca a organizat Adunarea Generală în cadrul căreia au fost aleși candidații USR pentru funcțiile de consilieri locali, precum și pentru cea de primar al municipiului Cluj-Napoca, care vor participa la alegerile locale din 2020. Astfel, Emanuel Ungureanu a fost desemnat candidatul USR la Primărie. Parlamentarul susține că va candida „pentru” Cluj-Napoca și nu „împotriva” adversarilor săi, în frunte cu actualul edil, Emil Boc.

„De câteva zile sunt onorat de colegii mei cu încrederea candidaturii din partea USR Cluj pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca. Atenție, sunt candidat pentru orașul meu adoptiv, nu împotriva cuiva care s-ar considera stăpân peste o comunitate. Comparația dintre Cluj-Napoca și alte orașe mai puțin dezvoltate din România nu este în avantajul clujenilor. Mândria locală exacerbată ne aduce prejudicii, trebuie să învățăm de la administratorii de orașe din estul și vestul european care au folosit masiv și cu cap fondurile europene. #Iubește Clujul cu ochii deschiși!”, îndeamă parlamentarul clujean.

Ultimele Stiri
abonare newsletter