Politică

Horia Nasra își cere scuze presei clujene: „Acest comportament nu reprezintă PSD!”

„Respectul reciproc și bunul simț sunt atitudinile care au definit raportul profesional între PSD Cluj și jurnaliștii clujeni în ultimii ani”, susține deputatul PSD de Cluj Horia Nasra.

Horia Nasra își cere scuze presei clujene: „Acest tip comportamental nu este reprezentativ pentru PSD!” Horia Nasra își cere scuze presei clujene: „Acest tip comportamental nu este reprezentativ pentru PSD!”

Acesta (re)amintește de comunicarea dintre toți liderii social-democraților clujeni și presa locală, respectiv națională, asta după ce Asociația Profesioniștilor de Presă Cluj (APPC) a solicitat președintelui PSD, Viorica Dăncilă, printr-o scrisoare deschisă, să intervină în vederea restabilirii unei comunicări decente între PSD Cluj și reprezentanții presei.

Tensiunile din sânul PSD Cluj, odată cu instalarea lui Liviu Alexa la cârma organizației, sunt la ordinea zilei, iar fostul președinte Horia Nasra se agață de protestul APPC pentru a-și mai spăla din imaginea șifonată după plecarea și revenirea în PSD, via Pro România, într-o singură săptămână. Astfel, deputatul își cere scuze în numele partidului pentru expresiile agresive ale noului președinte PSD Cluj la adresa unor ziariști clujeni.


„Evenimentele din ultimele săptămâni, jignirile care v-au fost aduse de un intrus vremelnic în PSD Cluj, cele mai recente invective și aici mă refer la cele de aseară (n.red. sâmbătă), precum și lipsa unui răspuns decent la scrisoarea dumneavoastră și la cea semnată de asocierile internaționale de profil Reporteri fără Frontiere și ActiveWatch, care au condamnat atacurile la adresa ziariștilor, mă obligă, în numele fiecărui membru al PSD Cluj și în virtutea bunei relaționări între actuali, foști lideri ai PSD Cluj și dumneavoastră, să-mi cer scuze public în numele organizației și al partidului pe care-l reprezint în calitate de membru și deputat”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook.

„Vă asigur că acest tip comportamental nu este reprezentativ pentru PSD Cluj și sunt convins că și viitorii membri și lideri ai PSD Cluj nu vor pune la îndoială că rolul presei este important într-o democrație. Ca om politic trebuie să înveți să respecți presa atunci când ești criticat și să lași obiectivitatea și judecata unor articole în seama oamenilor care te votează sau nu”, mai susține Horia Nasra.

abonare newsletter