Politică

Reînvie Grupul de la Cluj? Pușcaș, Gușă și Dâncu, ceruți în PSD la pachet cu Năstase

Liderul PSD Olt, Paul Stănescu a declarat că Adrian Năstase ar trebui readus în Partidul Social Democrat.

Reînvie Grupul de la Cluj? Gușă, Dâncu și Pușcaș, ceruți în PSD la pachet cu Năstase Reînvie Grupul de la Cluj? Gușă, Dâncu și Pușcaș, ceruți în PSD la pachet cu Năstase

Pe lângă cel poreclit „Bombonel”, senatorul a precizat că și clujenii Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și Vasile Pușcaș ar trebui aduși în partid. Stănescu a recunoscut că a discutat și cu președintele Pro România, Victor Ponta, dar a afirmat că nu dorește ca acesta să revină în partid, ci alți politicieni.

„Anumiți colegi au trădat, mulți mă acuză că am stat de vorbă cu Victor Ponta. Eu nu vorbesc de Ponta, eu cred că în partid ar trebui aduși alți oameni: Vasile Pușcaș, Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și mulți alții. PSD este o forță și sunt convins că, în 2020, PSD va câștiga din nou alegerile. Miron Mitrea este un om care se pricepe la campanii, cred că a făcut peste 10-15 campanii electorale, este un om care știe ce înseamnă campanie electorală și îl apreciem toți”, a declarat Paul Stănescu, la București.


Dacă Cozmin Gușă, originar din Câmpia Turzii, a fost secretar general al PSD, cei doi Vasile, Dâncu și Pușcaș, au făcut parte din celebrul „Grup de la Cluj”, care cântărea decisiv în hotărârile Guvernului Năstase. Dâncu este fost senator, europarlamentar, vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în timp ce Pușcaș este fost deputat și europarlamentar.

Ultimele Stiri
abonare newsletter