Politică

PSD Cluj mârâie la alianța USR PLUS, pe care o acuză de „blat politic” cu PNL la nivel județean

În ultimele zile, reprezentanţii alianței USR PLUS din Cluj „au încercat să mimeze opoziţia la PNL” şi la liderii săi, arată cu degetul reprezentanții social-democraților clujeni.

PSD Cluj mârâie la alianța USR PLUS, pe care o acuză de „blat politic” cu PNL la nivel județean PSD Cluj mârâie la alianța USR PLUS, pe care o acuză de „blat politic” cu PNL la nivel județean

Liderii PSD Cluj spun că, dacă timp de trei ani vocea liderilor USR „a lipsit cu desăvârşire”, abandonând problemele locale în faţa discursului radical la nivel naţional, astăzi încearcă o „cosmetizare politică”, având în vedere apropierea alegerilor locale de anul viitor. Social-democrații se întreabă dacă senatorul Mihai Goțiu și deputatul Emanuel Ungureanu nu au curaj să intre într-o competiție directă cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, respectiv președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

„Oare conducerea USR PLUS şi parlamentarii acestei alianţe nu au observat haosul imobiliar din municipiu? Oare conducerea USR PLUS şi parlamentarii acestei alianţe, în virtutea campaniilor susţinute cu tentă morală, au analizat situaţia celor doi lideri ai PNL crescuţi de Boc şi care peste noapte s-au îmbogăţit din salariul de bugetar? Oare parlamentarii USR PLUS, senatorul Goţiu şi deputatul Ungureanu, chiar nu au curajul să-i contracandideze, într-o competiţie politică directă, pe Emil Boc şi Alin Tişe? Oare acest blat la nivel judeţean are aprobarea de la centru, din Bucureşti sau este girat doar de caracatiţa gulerelor albe din Cluj-Napoca?”, se întreabă, într-un comunicat de presă, deputatul PSD Horia Nasra.


„Dacă liderii USR PLUS doresc o alianţă cu PNL, partidul care a dat cei mai mulţi condamnaţi pentru fapte de corupţie în Cluj, de la Sorin Apostu, Radu Bica până la Horea Uioreanu, să o facă cinstit, deschis, pentru că nu pot fi «oameni noi» cu înţelegeri vechi”, afirmă Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter