Politică

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa PSD: Ei mă fac mut, eu spun că au ratat guvernarea

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat, joi, un nou atac la adresa PSD, acesta răspunzând social-guvernanţilor care spun despre el că este „mut”. „Eu acuz PSD politic fiindcă au ratat guvernarea. De cealaltă parte vine unul şi spune că preşedintele este un mut”, a spus şeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Cluj-Napoca, unde îşi lansează cartea, că nu îi place faptul că unii politicieni au coborât nivelul limbajului.

„Ce îmi displace este tenta unor politicieni de a coborî limbajul foarte mult. Una este să ai păreri diferite politice, şi să le dezbaţi în contradictoriu, altceva este dacă o parte vine şi acuză politic. Eu acuz PSD politic fiindcă au ratat guvernarea. E o afirmaţie politică. De cealaltă parte vine unul şi spune că preşedintele este un mut. O fi mut, dar cu aşa ceva nu vii în politică, te duci la cancanuri. Mi-ar plăcea să am adversari politici cu care să dezbat teme politice, dar ce să discut cu unii pe care eu îi acuz de proastă guvernare şi ei îmi răspund jignându-mi persoana? De aici nu rezultă acea dezbatere politică productivă”, a spus Klaus Iohannis.


Klaus Iohannis a participat, joi, la Cluj-Napoca, la o întâlnire cu liberalii din Cluj, după care vizitat Primăria Cluj-Napoca, la invitaţia primarului Emil Boc. La ieşirea din primărie, preşedintele a mers pe jos prin centrul Clujului până la sala Auditorium Maximum unde a lansat cartea sa, ”EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter