Politică

Nasra îşi bate joc de preşedintele CJ. “Incompetentul Tișe, învins de fulgii de nea”

Deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj, critică decizia Consiliului Judeţean de a închide mai multe tronsoane de drumuri din cauza zăpezii.

“Am trăit să o vedem și pe aceasta: În ciuda faptului că nu este nici măcar cod portocaliu, președintele zero realizări, Alin Păunel Tișe, alături de alți incompetenți liberali au decis ieri, miercuri, 16 ianuarie, să închidă temporar două drumuri județene din zona de munte: DJ 107P (zona ”Grinzi” înspre Mărișel) și DJ 108C (direcția Mărgău - Ic Ponor). Această acțiune vine după ce în ultimele zile DJ 107M (Luna de Sus - Băișoara – Iara) s-a transformat dintr-un drum prost practicabil, într-un cimitir de mașini. Practic, în această iarnă, într-un mod inexplicabil, în lipsa unor situații meteorologice critice, Alin Păunel Tișe, prin incompetență administrativă și lene, a fost responsabil pentru nervii oamenilor din zona de munte a Clujului și pentru blocarea accesului turiștilor”, spune Nasra.

Acesta îl numeşte pe Tişe “o epavă politică şi administrativă”.


“Ce s-ar fi întâmplat domnule Alin Păunel Tișe dacă ar fi nins continuu cinci zile? Probabil că atunci ați fi cerut și blocarea accesului în municipiul Cluj-Napoca, nu? Domnule Alin Păunel Tișe,  niciun clujean nu este interesat de faptul că dumneavoastră nu mai aveți chef de politică. Chiar niciun clujean nu este interesat de folclorul privind interesul dumneavoastră strict pentru unele afaceri. Niciun clujean nu este interesat dacă mai candidați la Consiliul Județean Cluj în 2020! Sunteți o epavă politică și administrativă! Însă pe toți clujenii îi interesează să aibă drumuri județene practicabile iar câțiva fulgi de nea să nu blocheze accesul la munte”, mai spune preşedintele PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter