monitorulcj.ro Menu
Politică

Horia Nasra, un nou atac la adresa liberalilor clujeni: “Impotenţă administrativă: Sub conducerea PNL Cluj şi Alin Tişe, Societatea Drumuri şi Poduri SA se apropie de faliment!”

După falimentul societăţii Cluj Arena SA, distrugerea societăţii de Pază şi Protecţie SRL şi insolvenţa Clujana, o nouă societate din subordinea Consiliului Judeţean Cluj este pusă pe butuci de politrucii liberali: Societatea Drumuri şi Poduri SA, atrag atenţia social democraţii clujeni.

“Alin Tişe şi consilierii liberali clujeni îşi vor trece în palmares un nou faliment, cel al societăţii Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA, în ciuda majorării capitalului social cu 8 milioane de lei în 2018.

Aproximativ 200 de angajaţi pot suferi din cauza incompetenţei administrative marca PNL Cluj, care a pus pe butuci societatea. Ori politrucii PNL Cluj sunt complet incompetenţi ori există un interes din zona foştilor sponsori ai PDL pentru ca societatea să fie falimentată/privatizată pentru a face loc pe piaţă unor firme de casă”, a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.


Consilierii judeţeni au decis în urmă cu câteva luni majorarea capitalului social la Societatea Drumuri şi Poduri Judeţene cu 8 milioane lei (aproximativ 2 milioane euro) ca măsură pentru salvarea acesteia de la insolvenţă. Consiliul Concurenţei a stabilit că în acest caz nu este vorba de ajutor de stat.