Politică

“Sunt PSD-ist, #ANTIdragnea", mesajul cu care un tânăr din Cluj a venit la un protest

Un tânăr din Cluj care susține că este membru al organizației PSD din acest județ s-a alăturat, marți, protestului tăcut din față sediului PSD Sibiu, cu mesajul "Sunt PSD-ist, #ANTIdragnea!!!", aceasta fiind o premieră pentru respectiva acțiune în stradă. Liderul PSD Cluj, Horia Nasra, spune că tânărul protestatar de la Sibiu nu mai este în evidenţa organizaţiei.

sursa foto turnulsfatului.ro sursa foto turnulsfatului.ro

Întrebat de ce protestează împotriva propriului lider de partid, tânărul a spus că el nu crede că e bine ca să se schimbe premierii la fiecare șase luni de zile.

Tânărul social-democrat care a participat la protestul tăcut din faţa sediului PSD Sibiu, purtând un mesaj cu textul "Sunt PSD-ist, #ANTIdragnea!!!", nu a mai avut activitate în cadrul formaţiunii de un an şi jumătate şi nu se mai află în evidenţele PSD Cluj-Napoca, potrivit liderului județean al partidului, Horia Nasra.


"De un an jumătate nu a mai avut activitate, nu a mai venit la acţiunile PSD Cluj şi nu mai este în evidenţa PSD Cluj", a afirmat preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra.

Acesta a menţionat că Raul Ilieş este originar din Mureş, iar pe perioada în care a fost student la Cluj-Napoca a făcut parte din formaţiunea social-democrată din municipiu.


Câteva zeci de persoane au participat marţi, timp de 15 minute, la protestul tăcut, din faţa sediului organizaţiei judeţene a PSD, în Piaţa Huet din municipiul Sibiu. Printre aceştia s-a aflat şi Raul Ilieş.

Întrebat de ce protestează împotriva propriului lider de partid, tânărul a spus că el nu crede că e bine să se schimbe premierii la fiecare şase luni de zile.


Protestul tăcut din faţa sediului PSD are loc de o lună de zile, aproape în fiecare zi, cu mesajul "#văvedem".

Etichete: horia nasra psd protest
Ultimele Stiri
abonare newsletter