Politică

Tăriceanu, atac dur la adresa lui Emil Boc și Alin Tișe. Cum răspund cei doi

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu i-a atacat dur, miercuri, la Cluj, pe primarul municipiului Emil Boc și pe senatorul Alin Tișe, acuzând mafia politică de la Cluj. “Finul și cu nașul, împreună conducem orașul…Chiar putem face o epigramă pentru domnul Boc”, a spus Tăriceanu.

sursa foto romanialibera.ro sursa foto romanialibera.ro

“Domnul Boc dovedeşte şi ca primar, aşa cum a dovedit şi ca prim-ministru, că nu este un om de viziune, este un executant mărunt - dacă se găseşte şi un şef care să-i dea ordine n-ar fi niciun fel de problemă să se conformeze - şi nu face decât să meargă exact pe tiparele politice cele mai proaste pe care România le-a dobândit în cei 26 de ani de la căderea comunismului. Adică, mafia politică la Cluj are o dimensiune aparte, mafia este familia politică, dl. Boc şi cu finul; finul şi cu naşul, împreună conducem oraşul. Chiar putem face o epigramă pentru dl. Boc” a declarat Tăriceanu, la Cluj.

În replică, Emil Boc a declarat că Tăriceanu este ultimul să vorbească despre viziune politică.


“Călin Popescu Tăriceanu este ultimul om din România care are dreptul să vorbească despre viziune politică, în condiţiile în care a lăsat ţara complet nepregătită în faţa crizei economice iar prin măsurile luate a agravat situaţia României.

În contextul creşterii economice de 8%, Călin Popescu Tăriceanu a lăsat ţara cu un deficit bugetar de 5,2%, fapt ce a îngreunat decisiv situaţia economică a României în perioada 2009-2012.


Iar tot legat de viziune, în timp ce Municipiul Cluj-Napoca a reuşit să devină principalul competitor al Bucureştiului şi primul oraş din România în materie de calitate a vieţii, ca urmare a unei viziuni aplicate coerent de Primărie, nu ştiu să existe vreo primărie condusă de către ALDE care să conteze la nivel naţional”, a spus Emil Boc.

Și Alin Tișe a reacționat la declarațiile lui Tăriceanu de la Cluj.  


“Lupul moralist şi mincinos, pe numele său Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu îşi permite să emită judecăţi de valoare dar uită să privească în propria ogradă.

Aşa cum ne-au obişnuit deja, în lipsa unor proiecte concrete pentru Cluj-Napoca şi judeţul Cluj, liderii PSD şi cei ai partidului balama, ALDE, îşi permit să emită judecăţi de valoare despre candidaţii altor partide dar uită se privească în propria ogradă.


Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu, prezent astăzi la Cluj, pentru că doar aici îl mai ia cineva în seamă, a făcut o serie de afirmaţii jalnice care, în calitatea sa de al doilea om în stat, nu îi fac cinste deloc.

Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu este un personaj închipuit, arogant şi narcisist, care nu vine la muncă în Senat şi încasează un salariu lunar de 21.000 lei pe lună. Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu este un sinecurist care, print troc politic deţine şefia Senatului.


În loc să judece oamenii după competenţe, Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu îi judecă după relaţii şi afinităţi. Dacă este aşa atunci să spunem lucrurilor pe nume: Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu şi-a numit finii şi partenerii de afaceri în poziţii de miniştri şi secretari de stat, în schimb, cei la care a făcut referire în conferinţa de presă de astăzi şi-au asumat să candideze pe funcţii alese”, a spus Alin Tișe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter