Politică

Anonimii din PNL și PSD mai vor un mandat în Consiliul Județean Cluj

Consilierii județeni vor, asemenea consilierilor locali, să își păstreze locurile călduțe din administrație.

PSD și PNL vor să trimită, la aceste alegeri locale, câțiva candidați care nu stau bine la capitolul credibilitate.

Aceasta fie din cauza faptului că sunt certați cu legea, fie sunt traseiști sau sunt anonimi care nu au reușit să se remarce prin aproape nimic în forurile administrative.


Vor să își păstreze locul călduț din CJ

În această perioadă, PNL discută și negociază lista celor care vor încă un mandat în Consiliul Județean. Deocamdată, dintre consilierii liberali “ficuși”, aproape toți mai vor un mandat și prin urmare și-au depus intenția de a candida din nou.

“Mi-am depus intenția să candidez, dar nu pot să spun sigur în acest moment ce voi face exact, pentru că prioritățile s-au schimbat în plan personal. Dar da, există o intenție de a candida depusă la PNL”, a spus consilierul județean Adina Găbudean


“Există intenția de a candida, dar din motive de sănătate (o operație la picior), nu este o candidatură sigură. Ar fi al treilea mandat”, a spus consilierul județean Marius Bălaj.

De asemenea, pe lista celor care vor încă un mandat în CJ se regăsesc și Andro Marinel și Dorel Secară, ambii depunându-și intenția de a candida la partid, la locale.   


Un liberal vrea să plece la ALDE

În schimb, actualul consilier Mircea Emil Bogdan nu mai vrea un mandat în CJ Cluj. Mai mult, acesta spune că intenționează să plece la ALDE, dar nu pentru a candida sub sigla acestui partid. “Nu mi-am depus intenția de a candida, dar nici nu mi s-a cerut de către colegi. Nu mai candidez pentru un nou mandat”, a spus și acesta.

Nume care nu spun nimic, pe lista PSD la CJ

Nu doar liberalii vor trimite în forul județean anonimi. Pe lista PSD se regăsesc, așa cum social democrații arătau încă de săptămâna trecută, câteva nume care nu spun nimic. Astfel, PSD Cluj a păstrat pe lista pentru Consiliul Județean veșnicii candidați precum Valentin Cuibus, Remus Lăpușan , Dan Canta sau Ivan Ilarie, dar a venit și cu câteva nume noi care cel puțin în plan politic nu s-au remarcat prin nimic până în prezent. Pe această listă se regăsesc Laura Elena Chiorean Pop, Loredana Cozea, Daniela Nicula, Daniela Pasc, Aurel Cherechș sau Alin Popovici.


Citiți și Consilierii liberali necunoscuți ai Clujului mai vor un mandat în forul local

Consilierii liberali necunoscuți ai Clujului mai vor un mandat în forul local - See more at: http://www.monitorulcj.ro/politica-administratie/51013-consilierii-liberali-necunoscuti-ai-clujului-mai-vor-un-mandat-in-forul-local#sthash.UyIwhqzZ.dpuf
Consilierii liberali necunoscuți ai Clujului mai vor un mandat în forul local - See more at: http://www.monitorulcj.ro/politica-administratie/51013-consilierii-liberali-necunoscuti-ai-clujului-mai-vor-un-mandat-in-forul-local#sthash.UyIwhqzZ.dpuf

Ultimele Stiri
abonare newsletter