Politică

Contul principal al PSD, blocat din cauza unei datorii de 55.000 de euro de la lansarea lui Ponta

Unul dintre conturile principale ale PSD, cel de la sediul central al partidului, este blocat în urma unei popriri în valoare de peste 55.000 de euro, impusă de Primăria Capitalei, pentru datorii de la lansarea lui Victor Ponta de pe Arena Naţională, din 2014, potrivit unor surse social-democrate.

Contul principal al PSD, blocat din cauza unei datorii de 55.000 de euro de la lansarea lui Ponta Contul principal al PSD, blocat din cauza unei datorii de 55.000 de euro de la lansarea lui Ponta

PSD are o datorie de peste 55.000 de euro la Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, din subordinea Primăriei Capitalei. Administraţia este cea care a închiriat social-democraţilor Arena Naţională în anul 2014, pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale.

Conform Mediafax, în acest moment, PSD nu poate folosi acest cont pentru niciun fel de operaţiuni, însă, potrivit unor surse social-democrate, suma nu este greu de acoperit. De altfel, liderii PSD au început deja un plan pentru strângerea banilor, în special din cotizaţiile membrilor. Încasările din această sursă au crescut în ultima perioadă, iar social-democraţii au impus tuturor candidaţilor la alegerile locale şi parlamentare din 2016 să aibă cotizaţiile la zi pentru a fi eligibili.


Această situaţie este cunoscută în PSD de la finalul anului trecut, însă până în acest moment datoria nu a putut fi plătită.

Ultimele Stiri
abonare newsletter