monitorulcj.ro Menu
Politică

Tribunalul Bucureşti a aprobat înfiinţarea Partidului M10, acordându-i personalitate juridică

Tribunalul Bucureşti a dispus, printr-o sentinţă civilă, să acorde personalitate juridică Partidului M10, decizia de înfiinţare fiind definitivă.

"M10 există oficial: Veniţi cu noi! (...) Decizia de înfiinţare a Partidului M10 este definitivă. Pe 7 august 2015 Tribunalul Bucureşti a dispus, prin sentinţa civilă nr. 29, să acorde personalitate juridică Partidului M10. Vă mulţumim tuturor celor care aţi făcut posibil acest pas, mii de membri şi zeci de mii de susţinători. V-aţi strâns în jurul ideii de dreptate, spiritului reformist, dragostei de libertate. Vom continua împreună în acest spirit. Momentul schimbării, momentul nostru a sosit. Haideţi în Partidul M10! Daţi click pe Înscrie-te pe site-ul mzece.ro! Haideţi cu noi să transformăm România şi viaţa noastră, oriunde trăim", se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, M10 oferă o alternativă deoarece "clasa politică expirată şi coruptă a tranziţiei se demolează singură, este pulverizată de propria corupţie şi răspunde în faţa justiţiei'. 'Noi oferim alternativa, speranţa. Vrem o politică decentă, modestă, pentru oameni. Vrem o Românie în care să ne facă plăcere să trăim. Nu vrem oameni trişti, vrem oameni bucuroşi", se mai arată în comunicat.