Politică

Senatorul liberal Alin Tişe acuză PSD că politizează până şi Eurovision-ul

Decizia de a mutat finala naţională a competiţiei Eurovision la Craiova a fost una totalmente politică, atrage atenţia senatorul PNL de Cluj Alin Tişe. Parlamentarul este revoltat de faptul că astfel, Clujul a pierdut finala Eurovision. Aceasta a fost mutată în sala craioveană, o sală cu 3.000 de locuri mai mică.

„PSD Cluj se ocupă de delaţiuni ordinare în loc să apere interesele clujenilor. Decizia de a mutat finala naţională a competiţiei Eurovision la Craiova a fost una totalmente politică. Încă o recompensă pentru fieful PSD şi încă o pedeapsă pentru cei care nu votează PSD!

Cluj-Napoca are cea mai mare şi modernă sală polivalentă (7000 locuri), dar e aleasa Craiova pentru această finală (4.000 de locuri). Aceeaşi Craiova care este susţinută puternic de guvernul PSD pentru competiţia Capitală Culturală Europeană 2021, uitându-se obiectivitatea cu care autorităţile naţionale ar trebui să gestioneze aceste candidaturi.


România nu mai promovează în Europa nici un fel de valori (culturale, arhitecturale, democratice), promovează doar PSD!

Este revoltător ceea ce se întâmplă în această ţară! Cuvintele sunt de prisos! PSD Cluj a uitat să iubească Clujul!“, spune Tişe.

abonare newsletter