monitorulcj.ro Menu
Politică

Reacţie AGRESIVĂ a unui lider PSD în urma protestelor anti-Ponta

sursa foto: oradestiri.ro

Lia Olguţa Vasilescu a reacţionat pe facebook după protestele anti-Ponta de sâmbătă din mai multe oraşe din România.

Primarul Craiovei l-a catalogat pe Klaus Iohannis drept „mut” într-un mesaj pe facebook.

„Toate televiziunile sunt în delir că au ieşit 2000 de inşi în stradă. Aşa şi? Mâine suntem capabili să strângem 20000, fără probleme, doar la Craiova. O facem şi noi? Facem război civil sau îl convinge cineva pe mutu ăla să iasă la dezbatere, să îl vadă lumea ce are în cap?”, a scris Lia Olguţa Vasilescu.


La scurt timp a mai postat un mesaj. „Ultimele postări cred că i-au deranjat foarte tare pe simpatizanţii nemţălăului, care mi-au umplut peretele privat de înjurături. Astfel, am putut constata cu cine votează analfabeţii, fiindcă unul nu a nimerit o frază corectă din punct de vedere gramatical. :))) Vai de voi!... Cât aţi mai muncit o noapte întreagă...”, a adăugat primarul Craiovei.

Aproximativ 10.000 de clujeni au ieşit sâmbătă în stradă pentru a protesta faţă de umilinţa la care au fost supuşi românii din diaspora pe 2 noiembrie, când mii de persoane nu au putut vota la prezidenţiale. În mai multe oraşe din România tinerii au ieşit în stradă simultan pentru a-şi arăta solidaritatea românii din diaspora. Clujenii au venit cu pancarte, fluieră şi scandează mai multe mesaje împotriva lui Victor Ponta, dar şi împotriva lui Titus Corlăţean, ministrul de Externe.