Politică

Alegeri prezidenţiale. Primarul din Turda a votat pentru o Românie prosperă FOTO

Primarul Tudor Ștefănie a fost prezent la ora 9,30 la Colegiul Tehnic pentru a fi printre cei care astăzi desemnează persoana cu cea mai importantă funcție în statul român.

Edilul turdean a venit însoțit de câțiva membrii ai PDL Turda printre care consilierii locali Lucian Cordiș și Paul Cățănaș. Ștefănie a transmis în mesajul său dedicat alegătrilor turdeni, să meragă la vot și să beneficieze de acest drept consituțional, relatează turdanews.ro.

„Este o zi importată pentru noi, trebuie să mergem la vot, să ne exercităm acest drept consituțional, atunci cei care câștigă își merită acel loc. Nu mă pot pronunța în privința scorului electoral…întotdeauna când sunt alegeri la nivel nțional lucrurile nu stau la fel când sunt alegeri locale. Lumea va vota probabil cu două gânduri foarte bine puse la punct. Unii vor vota persoana, sau cu un partid politic. Important este ca turdenii să vină în număr mare, o să vedem care este dorința lor și o vom respecta, pentru că voința lor nu poate fi contestată”, a declarat primarul Tudor Ștefănie.

abonare newsletter