Politică

Alegeri prezidenţiale. Ioan Rus şi-a “transportat” primul votul dintre oficialii Clujului FOTO

Ministrul Transporturilor Ioan Rus a votat duminică dimineaţa la ora 8.30 la secţia de votare 160 –Şcoala Horea din cartierul Gruia. Însoţit de preşedintele PSD Cluj Remus Lăpuşan, Ioan Rus a declarat că se aşteaptă ca viitorul preşedinte să elimine ura dintre români.

Ioan Rus a fost primul dintre oficialităţile Clujului care a votat. La ora 8.30 acesta a ajuns la Şcoala Horea din cartierul Gruia unde era aşteptat de preşedintele PSD Cluj Remus Lăpuşan. La intrarea în secţia de votare Rus nu a declarat nimic presei. A intrat în secţia de votare, şi-a luat un buletin de vot şi o ştampilă şi a intrat în cabină.

“Am votat pentru a-mi îndeplini  o speranţă a mea şi cred că şi a altora să înceteze ura şi războiul românilor împotriva românilor, să urmeze o perioadă de stabilitate, de linişte şi de prosperitate de toate tipurile. Aceste aşteptări le am de la viitorul preşedinte, legate în primul rând de stabilitate, politică economică, socială, de construcţie şi de eliminare a acestei uri continue între români şi români”, a declarat Rus la ieşirea din secţia de votare.


La ieşirea din secţia de votare ministrul Transporturilor Ioan Rus avut un schimb de replici cu un alegător care dorea să intre în secţie exact în momentul când acesta ieşea. Rus a deschis uşa pentru a ieşi moment în care un bătrân dorea să intre.

“Nu îmi permit în faţa dumneavoastră, după dumneavoastră”, i-a spus bătrânul.


“Nici eu”, a venit prompt răspunsul lui Rus.

Până la urmă, ministrul Transporturilor a aşteptat să intre bătrânul, după care a ieşit şi el.

abonare newsletter