Politică

Alin Tişe îl face INCULT pe Remus Pricopie şi îi cere DEMISIA

Senatorul PDL, Alin Tişe, îi cere demisia lui Remus Pricopie din fruntea Ministerului Educaţiei şi îl acuză pe Traian Băsescu că este vinovat pentru cazul “vulpea”.

În urma declaraţiilor făcute de ministrul Educaţiei într-o emisiune televizată, când nu a ştiut legenda despre Romulus şi Remus, Alin Tişe îl atacă dur pe Remus Pricopie, pe care îl face incult. “Un astfel de ministru needucat, incult şi fără simţul responsabilități nu are ce caută în fruntea sistemului de învățământ din România. Demisia de urgenţă este singura care poate să mai spele imaginea școlii românești”, a precizat Alin Tişe, într-un comunicat de presă.

Alin Tişe a găsit un vinovat surpriză. “Cunosc vinovații pentru asta în viziunea propagandei PSD: greaua moștenire şi Președintele României, Traian Băsescu. De data asta sunt, însă, de acord cu PSD-iştii care în loc de abecedare au oferit discursuri sforăitoare: Președintele României n-ar fi trebuit să accepte un astfel de ministru incult în fruntea educației. Deci este de vină!”, a mai precizat Alin Tişe.

abonare newsletter