monitorulcj.ro Menu
Politică

Oleleu, ironic la vizita lui Seplecan la Centrul de Deşeuri: Şi turismul este o îndeletnicire

Ioan Oleleu, proaspăt revenit în fotoliul de vicepreşedinte al CJ Cluj, a criticat acţiunea de ieri organizată de Mihai Seplecan la Centrul de Deşeuri. Seplecan i-a convocat la Centrul de Deşeuri atât pe Mariana Raţiu, coordonatorul proiectului, cât şi pe arhitectul Claudiu Salanţă pentru a-l lămuri cu privire la unele aspecte în derularea contractului din fonduri europene.

„Cred că este singurul consilier judeţean care nu cunoaşte ce se întâmplă cu acest proiect. Şi turismul este o îndeletnicire şi îi doresc succes pentru că în plenul Consiliului Judeţean au fost făcute informări vizavi de valoarea proiectului, de probleme care sunt în derularea acestui proiect. Eu chiar mă miră faptul că nu cunoaşte datele din acest proiect”, a declarat Ioan Oleleu pentru Monitorul de Cluj.

Într-o deplasare pe şantierul viitorului Centru de management integrat al deşeurilor din judeţul Cluj la iniţiativa fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj Mihai Seplecan, Mariana Raţiu a recunoscut că existe probleme care pun în pericol siguranţa şi stabilitatea întregii construcţii. Mai mult, a declarat că termenul de finalizare al Centrului de Deşeuri nu va fi respectat şi există riscul ca toate cheltuielile care vor avea loc după data de 1 ianuarie 2016 să le suporte locuitorii judeţului Cluj.


Prefectul judeţului Cluj Gheorghe Vuşcan a atacat, miercuri, în contencios administrativ hotărârile Consiliului Judeţean Cluj prin care Ioan Oleleu a fost eliberat din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, respectiv hotărârea prin care Mihai Seplecan i-a luat locul, solicitând instanţei de judecată anularea acestora, ca fiind nelegale.

Astfel că Ioan Oleleu a revenit, joi, în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj.


Mihai Seplecan a declarat că în următoarele săptămâni va merge şi la sediul aeroportului, la drumul Ic Ponor şi va sesiza toate neregulile din regiile subordonate Consiliului Judeţean Cluj cerând totodată DNA să fie cu ochii pe Consiliul Judeţean Cluj.