Politică

PDL şi PNL au hotărât încheierea unui protocol privind constituirea noii majorităţi

În cursul zilei de sâmbătă, 14 iunie, conducerile PDL si PNL Cluj au avut o întâlnire comună în cadrul căreia s-au discutat aspecte legate de constituirea majorităţilor de la nivelul unităţilor administrativ- teritoriale din judeţul Cluj.

În urma discuţiilor, s-a constatat că există disponibilitate din partea ambelor partide de a constitui noi majorităţi PDL-PNL acolo unde este posibil, urmând ca acestea să fie materializate în perioada imediat următoare.

“Legat de situaţia din Consiliul Judeţean Cluj, delegaţiile PDL şi PNL au decis menţinerea colaborării şi implicit susţinerea reciprocă în toate demersurile care urmează a mai fi făcute, în vederea asigurării unei stabilităţi necesare unei guvernări eficiente în folosul clujenilor”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Daniel Buda (preşedintele PDL Cluj) şi Marius Nicoară (preşedintele PNL Cluj).


Totodată cele două delegaţii au stabilit ca aceste întâlniri să aibă loc periodic, urmând de asemenea a fi încheiat un protocol scris cu privire la colaborarea la nivel judeţean a celor două partide.

Ultimele Stiri
abonare newsletter