Politică

Cătălin Predoiu: Nu este exclus ca Elena Udrea să candideze la prezidenţiale - VIDEO

Candidatul anunțat de PDL pentru prezidențiale, Cătălin Predoiu, a comentat, marți, desemnarea lui Cristian Diaconescu din partea PMP pentru cursa de la Cotroceni.

”Rămâne de văzut dacă domnul Diaconescu va rămâne în cursă. Din ce declarații am văzut, nu este foarte limpede acest lucru, nu este exclus ca până la urmă doamna Udrea să candideze”, a declarat Predoiu. 

El a mai spus că o alianţă PDL – PNL este singura care ar fi capabilă să ducă un preşedinte la Cotroceni. Întreba de jurnalişti dacă o va susţine pe Elena Udrea în cazul unei candidaturi, Cătălin Predoiu a declarat că nu ia decizii în numele partidului. “Personal, nu, dar eu nu iau decizii în numele partidului fără să mă consult întâi. Să vedem dacă PDL și PNL ar susține o astfel de candidatură. Firește că noi avem candidatul nostru unic care va fi anunțat la momentul potrivit. Este singurul candidat care va avea șansă. Această construcție dintre PNL și PDL este singura capabilă să ducă la Cotroceni un președinte”.

Gheorghe Flutur, secretar general al PDL a declarat că nu o va susţine pe Elena Udrea. ”Nu o vom susține pe doamna Udrea în această competiție. Avem candidatul nostru pe care cele două partide îl vor stabili și sunt convins că el va fi de fapt candidatul dreptei”, a completat și secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur.

Ultimele Stiri
abonare newsletter