Politică

Monica Macovei: DNA este coșmarul PSD

Europarlamentarul PDL Monica Macovei este de părere că România trebuie ''să scape de Ponta, de PSD'', cerând ''dreptate până la capăt'', slogan folosit de social-democrați în 2012.

'Haideți să le dăm înapoi în cap cu sloganul lor din 2012: «Dreptate până la capăt». Și noi vrem dreptate până la capăt pentru Dragnea, pentru Oprișan, pentru Cosma ori doi, pentru Duicu, pentru Nicușor Constantinescu, pentru Mazăre și pentru Ponta și pentru mulți alții care acum sunt corupți'', a afirmat Macovei, în discursul susținut la mitingul electoral de la Ploiești.

Aceasta a arătat că ''DNA este coșmarul PSD'' și că social-democrații fac totul pentru a ''scăpa'' de această instituție.


''Cu DNA avem miniștri la închisoare, sau cercetați penal, sau în curs de judecată, la fel primari, președinți de consilii județene și parlamentari. Fără DNA, mătușa Tamara ar fi o rudă săracă și necunoscută și fără DNA v-ați uita la blaturi, nu la fotbal'', a afirmat europarlamentarul democrat-liberal.

„De vreo săptămână, pesediștii și peneliștii vandalizează și rup afișele electorale cu poza mea, cu chipul meu. Le e frică pesediștilor până și de chipul meu de pe un afiș. Să le fie! Să le fie frică! Să le fie! O să-i urmăresc până în gaură de șarpe, atât timp cât fură România, cât ne fură pe toți, cât au adus corupția la rang de politică de stat, la politica României, au adus corupția pe masa Guvernului", a mai spus Macovei.

abonare newsletter