Politică

UPDATE: Ponta, despre imaginile cu Băsescu şi liderii PMP: Şi-a pierdut orice simţ al realităţii. - GALERIE FOTO

După incredibilul salt cu parașuta, „blonda președintelui” a postat pe Facebook fotografii care ar putea stârni un scandal de proporții. Reacția președintelui PSD: „Şi-a pierdut orice simţ al realităţii.”

Preşedintele Traian Băsescu, purtând un tricou cu inscripţia "Vote for PMP" şi cu sigla acestei formaţiuni, apare într-o serie de fotografii realizate la malul mării, alături de lideri ai Partidului Mişcarea Populară, imaginile fiind postate pe contul de Facebook al Elenei Udrea.
Fotografiile sunt o dovadă a sprijinului pe care șeful statului îl acordă PMP, dar și a implicării sale în campania electorală.

Băsescu: "Vote for PMP"


Elena Udrea a postat vineri după-amiază pe contul său de Facebook o serie de fotografii intitulată "Traian Băsescu cu tinerii şi femeile din PMP". Fotografiile sunt realizate la malul mării, pe plajă. 
În fotografii, președintele Traian Băsescu apare îmbrăcat în pantaloni albi, pantofi sport şi un tricou cu sigla PMP şi cu mesajul electoral "Vote for PMP". Șeful statului este însoțit de Maria Băsescu, precum şi de mai mulţi lideri şi candidaţi ai partidului, între care Elena Udrea, Cristian Preda, toţi îmbrăcați în tricouri cu sigla PMP.

Întâlnire de partid pe malul mării


Potrivit unor surse din PMP, citate de Mediafax, mai mulţi lideri locali şi naţionali ai formaţiunii s-au întâlnit vineri cu preşedintele Traian Băsescu la Neptun. Reprezentanţii PMP au avut o discuţie cu şeful statului la un local din staţiune, iar apoi au mers pe plajă, după care i-au prezentat colecţia de tricouri a partidului şi au făcut mai multe fotografii cu şeful statului. 

Laude la adresa curajului Elenei Udrea


Şeful statului a participat joi dimineață la o emisiune la B1 TV și a comentat şi saltul cu paraşuta făcut de Elena Udrea. "Mi se pare că are curaj. De la câţi metri a sărit? 4.000? Mi se pare că are curaj şi este foarte hotărâtă. Ştiam că ştie să dea cu mopul", a comentat Traian Băsescu momentul saltului Elenei Udrea, transmis nu întâmplător în direct în timpul emisiunii.

PSD nu vrea suspendarea


Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut preşedintelui Traian Băsescu să renunţe să se implice în campania electorală de partea Partidului Mişcarea Populară, din care face parte şi Elena Udrea.

Chiar dacă a precizat că PSD nu intenţionează să demareze procedura de suspendare a preşedintelui, Dragnea a afirmat că prin aceste acţiuni preşedintele Băsescu încalcă grav Constituţia.


UPDATE: Victor Ponta: „Și-a pierdut orice simț al realității!”

Premierul Victor Ponta a afirmat, comentând imaginile cu preşedintele Traian Băsescu şi lideri ai PMP, că acesta "şi-a pierdut orice simţ al realităţii şi al măsurii" şi că i-a fost "milă" de el când l-a văzut "coşcovit, în alb, lângă o doamnă care îl trăgea de mână şi îl punea să facă poze cu ea".

"Cred că preşedintele şi-a pierdut orice simţ al măsurii şi al bunului simţ, pentru că, altfel, să te îmbraci în alb, aşa ca cine ştie ce adolescent târziu, şi să îţi faci poze cu o doamnă adolescentă târzie, tu, când eşti preşedintele ţării... realmente cred că şi-a pierdut orice simţ al realităţii şi al măsurii şi mie ieri (vineri - n.r.) mi-a fost milă de el când l-am văzut aşa, coşcovit, în alb, lângă o doamnă care îl trăgea de mână şi îl punea să facă poze cu ea. De obicei, când îl văd pe domnul Băsescu am alte sentimente, dar ieri a fost milă", a declarat Ponta, sâmbătă, la Târgu Jiu, unde s-a aflat în campanie electorală.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter