Politică

Ponta, social-democraţilor: Rămâneţi în relaţii bune cu liberalii, după 25 mai vom fi din nou împreună

Preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a transmis, luni, membrilor BPN al PSD, să rămână în relaţii bune cu liberalii pentru că după alegerile europarlamentare vor fi din nou împreună.

"Vă rog pe toţi să transmiteţi în teritoriu că avem nevoie de toate forţele şi de toţi aliaţii, inclusiv o să vă rog pe cât posibil - pe la Iaşi e mai greu - dar în rest cred că se poate să rămânem în relaţii bune cu liberalii, pentru că după 25 mai eu cred că vom fi nou împreună", a spus Ponta, în debutul şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces.

Ponta a mai spus că adversarii PSD sunt Traian Băsescu şi Elena Udrea.

"Domnul Băsescu, doamna Udrea şi-au revenit un pic, au prins curaj, iarăşi cred că a uitat lumea cine a tăiat pensiile şi salariile, cine i-a furat atâţia ani. Ei sunt adversarii noştrii, au încă un regim şi un sistem puternic cu propagandă, cu oameni cu bani care vor să-i ajute să rămână la putere. Noi cu ei ne luptăm", a spus Ponta, potrivit Mediafax.

El a spus că "bătălia principală" va dura până pe 16 noiembrie, data celui de-al doilea tur de scrutin al prezidenţialelor.

"În rest, vor face gălăgie mare, vor folosi armele lor obişnuite, însă eu cred că putem să-i batem şi pe 25 mai şi pe 2 şi 16 noiembrie şi putem să mergem mai departe cu toate planurile noastre", a spus Ponta.

abonare newsletter