Politică

Ponta: Fac apel la colegii liberali să salvăm USL şi să continuăm să guvernăm împreună

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a lansat un nou apel către PNL de a salva proiectul politic numit "Uniunea Social-Liberală" şi de a rămâne în Guvern, precizând că doreşte să transmită acest mesaj înaintea şedinţei liberalilor, de marţi seara.

El a arătat că o decizie a liberalilor de a ieşi de la guvernare ar fi una greşită şi că obligaţia faţă de alegători este ca membrii USL să rămână împreună, pentru a schimba "regimul Băsescu".

"Apelul meu conţine şi disponibilitatea totală de a continua dialogul cu PNL. Orice se va decide astăzi, mâna mea rămâne întinsă către liberali", a spus Ponta, reiterând că îşi doreşte să lucreze cu Iohannis ca ministru.


Delegaţia Permanentă a PNL este aşteptată să tranşeze, marţi seară, situaţia din USL, o decizie anticipată de liderii partidului fiind retragerea miniştrilor liberali din Guvern.

Dacă la şedinţa convocată, marţi, de la ora 19.00, la Palatul Parlamentului, PNL decide să-şi retragă miniştrii din Guvern, este de aşteptat ca aceştia să-şi depună demisiile miercuri, înaintea şedinţei de Guvern, relatează Mediafax.

Ultimele Stiri
abonare newsletter