Politică

Traian Băsescu este aşteptat la dezbaterea Fundaţiei Mişcarea Populară de la Cluj-Napoca

Preşedintele Traian Băsescu este aşteptat, duminică, la Cluj-Napoca, la dezbaterea despre statul de drept organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, la care vor mai participa, printre alţii, fostul premier Emil Boc şi deputatul Elena Udrea.

Surse politice locale au declarat, miercuri, pentru Mediafax, că Traian Băsescu este aşteptat, duminică, la dezbaterea intitulată "Statul de drept între modelul european şi realitatea din România" care va fi organizată de Fundaţia Mişcarea Populară la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

La manifestare vor participa membrii fondatori ai Fundaţiei "Mişcarea Populară", lideri ai Partidului Mişcarea Populară, fostul premier Emil Boc, deputatul Elena Udrea, europarlamentarul Cristian Preda, fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu.


Fostul premier Emil Boc a declarat, miercuri, că va participa la dezbaterea organizată duminică de Fundaţia "Mişcarea Populară" în calitate de conferenţiar universitar la UBB şi că nu a fost invitat să intre în fundaţie, astfel că nu are unde să meargă, iar dacă i se va înainta o astfel de invitaţie "va vedea".

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri, că Emil Boc este un partener al preşedintelui României şi că, indiferent unde va fi fostul premier PDL, sprijinul acestuia pentru ceea ce-şi propune Mişcarea Populară va exista.


Surse politice declarau, luni, pentru Mediafax că cei mai importanţi primari ai PDL ar urma să se alăture Mişcării Populare, discuţiile cu aceştia purtându-se în aceste zile. Este vorba despre primarul municipiului Cluj-Napoca, fostul premier Emil Boc, primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, primarul muncipiului Alba Iulia, Mircea Hava, şi primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan. Acestora li se adaugă primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter